Μπουκαλοθήκη Κουζίνας Για Κουτί 15cm 03-99-900

115,00140,00

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες
Κωδικός: 03-99-900

Οι στενοί ενδιάμεσοι χώροι προσφέρουν – με το σωστό εξοπλισμό – πολύ χώρο και εκπληκτικές λειτουργίες, Σε μία κουζίνα σημασία έχει κάθε αποθηκευτικός χώρος. Έτσι η Μπουκαλοθήκη Κουζίνας Για Κουτί 15cm 03-99-900 – ένα έξτρα στενό συρόμενο ντουλάπι βάσης – το οποίο τοποθετηται για παράδειγμα δίπλα σε φούρνο, είναι μία θαυμάσια λύση αποθήκευσης για τα μπαχαρικά ή τα βότανά σας.

Εταιρεία: kessebohmer

Ποσότητα :

Περιγραφή

Τίτλος: Μπουκαλοθήκη Κουζίνας Για Κουτί 15cm 03-99-900

Οι στενοί χώροι μεταξύ των ντουλαπιών προσφέρουν πολύ χώρο και εκπληκτικές χρήσεις – με τα σωστά εξαρτήματα. Η Μπουκαλοθήκη Κουζίνας Για Κουτί 15cm 03-99-900 είναι ένα παραδείγμα προσαρμοσμένων εξαρτημάτων για στενές μονάδες.

Πολλές κουζίνες αφήνουν πολύτιμο χώρο αχρησιμοποίητο. Είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον χώρο για επιπλέον αποθήκευση. Αυτό το συρόμενο ντουλάπι είναι μια εξαιρετική λύση για τα βότανα και τα μπαχαρικά σας. Η εξειδικευμένη μονάδα ραφιών έχει πλάτος 15 cm και κάνει φανταστική χρήση των πιο μικροσκοπικών χώρων κουζίνας ως μια μικρή αποσπώμενη θήκη.

Η συσκευασία περιλαμβάνει τα εξής: Οδηγοί (μπαίνουν στη δεξιά πλευρά του ντουλαπιού) και τα 2 ράφια.

 

Μπουκαλοθήκη Κουζίνας Για Κουτί 15cm 03-99-900 Πλεονεκτήματα

 

Χαρακτηριστικά:

Οι καλές ιδέες μπορούν να χωρέσουν οπουδήποτε

Κάθε χώρος αποθήκευσης στη κουζίνα είναι σημαντικός, ακόμη αν αυτός είναι πολύ μικρός. Αυτό, “γέννησε” την ιδέα της Μπουκαλοθήκη Κουζίνας Για Κουτί 15cm 03-99-900, μια πολύ στενή μονάδα βάσης που τραβιέται προς τα έξω που τη κάνει ιδανική για την αποθήκευση μπαχαρικών και βοτάνων, για παράδειγμα ακριβώς δίπλα στο φούρνο.

Εκπληκτική Τεχνολογία

Η ελεγμένη και δοκιμασμένη Μπουκαλοθήκη Κουζίνας Για Κουτί 15cm 03-99-900 προσφέρει τώρα στους σχεδιαστές κουζίνας ακόμη περισσότερες δυνατότητες να χρησιμοποιούν τον μικρότερο χώρο μεταξύ των ντουλαπιών με διάφορους τρόπους. Το σετ εξαρτημάτων μπορεί να έχει πρακτικά αόρατους προσαρμογείς ειδικά για τη ράγα στο μπροστινό και πίσω μέρος κάτω από τα ράφια.

Το σύστημα τοποθέτησης είναι επομένως απόλυτα προσαρμόσιμο στις απαιτήσεις της αυτοματοποιημένης παραγωγής επίπλων. Οι σύνδεσμοι κλιπ διευκολύνουν την προσάρτηση ή την εναλλαγή στον μπροστινό πίνακα σε μια μονάδα που έχει ήδη εγκατασταθεί.

Βέλτιστη χρήση του πλάτους

Η Μπουκαλοθήκη Κουζίνας Για Κουτί 15cm 03-99-900 είναι η καλύτερη στην κατηγορία της όσον αφορά τη χρήση του πλάτους και μπορεί ακόμη και να φιλοξενήσει μπουκάλια 1.5 Λίτρων!
Βρείτε το κατάλληλο εξάρτημα είδών κιγκαλερίας, αξεσουάρ σπιτιού, χερούλια, πόμολα και παρελκόμενα εξωτερικών και εσωτερικών πορτών.

Συχνές Ερωτήσεις

  1. Είναι η Μπουκαλοθήκη Κουζίνας Για Κουτί 15cm 03-99-900 κατάλληλη για όλους τους τύπους ντουλαπιών;
    1. Όχι, ο συγκεκριμένος μηχανισμός κουζίνας έχει σχεδιαστεί για να είναι συμβατός για ντουλάπια με συγκεκριμένες διαστάσεις, αυτές είναι οι εξής: Κουτί Ντουλαπιού 15cm (πλάτος) και Βάθος Ντουλαπιού >=48,1cm.
  2. Πώς μπορώ να εγκαταστήσω τη Μπουκαλοθήκη Κουζίνας Για Κουτί 15cm 03-99-900;
    1. Η εγκατάσταση της μπουκαλοθήκης κουζίνας είναι σχετικά απλή και χωρίς προβλήματα. Συνοδεύεται από ένα πλήρες σετ υλικού με εγχειρίδιο εγκατάστασης. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο βίντεο στο τέλος της περιγραφής, για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία εγκατάστασης.
  3. Πόσο ανθεκτική είναι η συγκεκριμένη μπουκαλοθήκη κουζίνας;
    1. Η μπουκαλοθήκη κουζίνας είναι κατασκευασμένη από σίδηρο και κάποια εξαρτήματά της είναι πλαστικά, διασφαλίζοντας την ανθεκτικότητά της και την αντοχή της στη διάβρωση. Είναι σχεδιασμένη να αντέχει τη πολύ μεγάλη χρήση και να διατηρεί την ακεραιότητά της με την πάροδο του χρόνου.

Βίντεο Εγκατάστασης:

Κατασκευαστής: https://www.kesseboehmer.com/

Μηχανισμός Κουζίνας Περιστρεφόμενος 34 Για Γωνιακό Ντουλάπι 03-99-600 Κουτί 80 Μηχανισμοί

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος10 kg
ΧΡΩΜΑ

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Μπουκαλοθήκη Κουζίνας Για Κουτί 15cm 03-99-900”

Καλάθι

Sign in