Τροφοθήκη Κουζίνας Tandem Solo Για Ύψος 170cm 03-99-200

780,00820,00

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες
Κωδικός: 03-99-200

Η Τροφοθήκη Κουζίνας Tandem Solo Για Ύψος 170cm 03-99-200 προσφέρει μία εντελώς νέα δυνατότητα για την αποθήκευση τροφίμων. Ήδη το άνοιγμα της πόρτας είναι από μόνο του έμπνευση.

Χάρη στην έξυπνη τεχνολογία, το πίσω κομμάτι ραφιού κινείται αυτόματα προς τα εμπρός όταν ανοίγει η πόρτα.

Όποιος χρησιμοποιεί τη κουζίνα, βλέπει με μία ματιά τι έχει και τι χρειάζεται.

Εταιρεία: kessebohmer

Ποσότητα :

Περιγραφή

Τίτλος:Τροφοθήκη Κουζίνας Tandem Solo Για Ύψος 170cm 03-99-200

Μοναδικλη αίσθηση όταν το ανοίγετε. Άνοιγμα και ταυτόχρονη εμφάνιση όλων των προμηθειών με μόνο μία κίνηση. Πραγματική θέαση από όλες τις πλευρές και άμεση πρόσβαση στα αποθηκευμένα προιόντα.

Η Τροφοθήκη Κουζίνας Tandem Solo Για Ύψος 170cm 03-99-200  προσφέρει άφθονο χώρο, καλή οργάνωση και εύκολη πρόσβαση. Μπορείτε να δείτε εύκολα τι υπάρχει σε όλα ράφια, καθώς το μέσα σετ κινείται προς τα έξω.

Η συσκευασία περιλαμβάνει τα εξής: Οδηγούς, πλαίσιο συρόμενου μηχανισμού και ένα σετ 6 ραφιών.

Το πίσω σετ ραφιών αντέχει φορτίο βάρους 60kg.

 

Τροφοθήκη Κουζίνας Tandem Solo Για Ύψος 170cm 03-99-200

 

Χαρακτηριστικά:

Το άνοιγμα θα είναι διασκεδαστικό!

Ανοίξτε τη μονάδα και παρουσιάστε όλα τα προϊόντα με μια εύκολη κίνηση – για πλήρη ορατότητα και άμεση πρόσβαση σε όλα τα αποθηκευμένα αντικείμενα. Τα περιεχόμενα της μονάδας έρχονται απευθείας στον χρήστη όταν ανοίγει η πόρτα.

Ατομική ρύθμιση ύψους

Έως έξι ράφια μπορούν να γαντζωθούν στη ράγα σε ελεύθερα επιλέξιμες θέσεις. Επομένως, δεν χρειάζεται να σχεδιάζετε ποια αντικείμενα θα αποθηκευτούν πού όταν σχεδιάζετε την κουζίνα σας.

Ευρύχωρο κέντρο αποθήκευσης τροφίμων

Χωρίς τη χρήση μεγάλης δύναμης, η Τροφοθήκη Κουζίνας Tandem Solo Για Ύψος 170cm 03-99-200 χάρη στην τεχνολογία σιδηροτροχιών ομαλής λειτουργίας έχει ως αποτέλεσμα, όλα τα αποθηκευμένα αντικείμενα μπορούν να προσεγγιστούν με το άλλο χέρι γρήγορα και με ακρίβεια, ακριβώς όπως σε ένα ψυγείο.

Με την υψηλή χωρητικότητα 60 κιλών στο συρόμενο πλαίσιο το TANDEM SOLO μπορεί εύκολα να φορτωθεί με ό,τι δεν χρειάζεται να διατηρείται κρύο χωρίς δεύτερη σκέψη.

Απλή λειτουργία με το ένα χέρι

Η Τροφοθήκη Κουζίνας Tandem Solo Για Ύψος 170cm 03-99-200 δεν απαιτεί προσπάθεια χάρη στην τεχνολογία σιδηροτροχιών ομαλής λειτουργίας. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα αποθηκευμένα αγαθά είναι προσβάσιμα γρήγορα και με ακρίβεια με το άλλο χέρι, όπως και με ένα ψυγείο.

Βρείτε το κατάλληλο εξάρτημα είδών κιγκαλερίας, αξεσουάρ σπιτιού, χερούλια, πόμολα και παρελκόμενα εξωτερικών και εσωτερικών πορτών.

Συχνές Ερωτήσεις

 1. Είναι η Τροφοθήκη Κουζίνας Tandem Solo Για Ύψος 170cm 03-99-200 κατάλληλη για όλους τους τύπους ντουλαπιών;
  1. Όχι, η συγκεκριμένη τροφοθήκη έχει σχεδιαστεί για να είναι συμβατή για ντουλάπια με συγκεκριμένες διαστάσεις, αυτές είναι οι εξής: Κουτί Ντουλαπιού 45cm  (πλάτος), Ύψος Ντουλαπιού >= 170cm.
 2. Πώς μπορώ να εγκαταστήσω τη Τροφοθήκη Κουζίνας Tandem Solo Για Ύψος 170cm 03-99-200;
  1. Η εγκατάσταση της τροφοθήκης είναι σχετικά απλή και χωρίς προβλήματα. Συνοδεύεται από ένα πλήρες σετ υλικού με εγχειρίδιο εγκατάστασης. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο βίντεο στο τέλος της περιγραφής, για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία εγκατάστασης.
 3. Πόσο ανθεκτική είναι η συγκεκριμένη τροφοθήκη;
  1. Η τροφοθήκη είναι κατασκευασμένη από σίδηρο και κάποια εξαρτήματά της είναι πλαστικά, διασφαλίζοντας την ανθεκτικότητά της και την αντοχή της στη διάβρωση. Είναι σχεδιασμένη να αντέχει τη πολύ μεγάλη χρήση και να διατηρεί την ακεραιότητά της με την πάροδο του χρόνου.
 4. Μπορώ να βρω ανταλλακτικά για τη Τροφοθήκη Κουζίνας Tandem Solo Για Ύψος 170cm 03-99-200 σε περίπτωση που κάτι χαλάσει και χρειάζεται αντικατάσταση;
  1. Ναι, σε περίπτωση που χρειάζεστε αντικατάσταση σε κάποιο εξάρτημα όποιο και να είναι αυτό (οδηγός-πλαίσιο-ράφια-στηρίγματα) υπάρχει διαθεσιμότητα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε με τη διαδικασία.

 

Βίντεο Εγκατάστασης:

Κατασκευαστής: https://www.kesseboehmer.com/

Τροφοθήκη Κουζίνας Tandem Solo Για Ύψος 170cm 03-99-200 Συστήματα

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος10 kg
ΧΡΩΜΑ

,

ΕΙΔΟΣ

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Τροφοθήκη Κουζίνας Tandem Solo Για Ύψος 170cm 03-99-200”

Καλάθι

Sign in