Τροφοθήκη Κουζίνας TurnMotion II Για Κουτί 60cm 03-99-300

380,00

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες
Κωδικός: 03-99-300

Η Τροφοθήκη Κουζίνας TurnMotion II Για Κουτί 60cm 03-99-300 φέρνει το πιο πίσω αποθηκευμένο προιόν πανεύκολα μπροστά: Και αυτό, γιατί κάθε μία από τις τέσσερις πλαυρές των ραφιών περιστρέφεται 360 μοίρες.

Αυτό καθιστά δυνατή τη βέλτιστη επισκόπηση και την εύκολη πρόσβαση σε όλες τις προμήθειες.

Εταιρεία: kessebohmer

Ποσότητα :

Περιγραφή

Τίτλος: Τροφοθήκη Κουζίνας TurnMotion II Για Κουτί 60cm 03-99-300

Το ΤurnMotion II είναι μία “κινούμενη ιδέα” που εστιάζει κυρίως στα ύψη των ντουλαπιών που βρίσκονται επάνω από τον εργονομικά προσβάσιμο χώρο εργασίας.

Έτσι, με τη Τροφοθήκη Κουζίνας TurnMotion II Για Κουτί 60cm 03-99-300 χρησιμοποιείται των αποθηευτικό σας χώρο αποτελεσματικά και με το καλύτερο τρόπο, ο οποίος προηγουμένος φαινόταν να βρίσκεται σε σχεδόν μη προσβάσιμο ύψος.

Η συσκευασία περιλαμβάνει τα εξής: Πλαίσια βάσης και 2 ράφια με αντιολοσθητική επίστρωση.

 

Τροφοθήκη TurnMotion II Μεταλλική Για Κουτί 60cm 03-99-300 Χαρακτηριστικά

 

Χαρακτηριστικά:

Όλα τα αντικείμενα έχουν εύκολη πρόσβαση

Το TurnMotion II φέρνει εύκολα τα αντικείμενα που είναι αποθηκευμένα ακριβώς στο πίσω μέρος απευθείας μπροστά σας, επειδή μπορεί να περιστραφεί 360° από οποιαδήποτε από τις τέσσερις πλευρές των δίσκων, επιτρέποντας τη βέλτιστη ορατότητα και εύκολη πρόσβαση σε ολόκληρο το αποθηκευμένο περιεχόμενο. Το ύψος μπορεί επίσης να ρυθμιστεί ώστε να ταιριάζει στα αντικείμενα που αποθηκεύονται, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τον χώρο.

Δημιουργική Τεχνολογία

Οι δίσκοι της Τροφοθήκη TurnMotion II Μεταλλική Για Κουτί 60cm 03-99-300 έχουν στοπ και στις τέσσερις πλευρές για να δημιουργούν αδιάκοπη πρόσβαση. Η ρύθμιση ύψους των μεμονωμένων δίσκων και η χωρητικότητα φορτίου 20 kg κάθε δίσκου παρέχουν την καλύτερη χρήση του χώρου και τέλεια προσαρμογή στα αποθηκευμένα αντικείμενα.

Ό,τι χρειάζεστε, τοποθετείται γρήγορα

Τα αντικείμενα, μπορούν να τοποθετηθούν εκ των υστέρων σε οποιαδήποτε μονάδα αποθήκης 60 cm. Η Τροφοθήκη Κουζίνας TurnMotion II Για Κουτί 60cm 03-99-300 παρέχεται με ξύλινες βίδες για το σκοπό αυτό. Οι λωρίδες στερέωσης απλώς βιδώνονται στις πλευρές του ντουλαπιού και οι δίσκοι γαντζώνονται στους προσυναρμολογημένους βραχίονες στήριξης χωρίς να χρειάζονται εργαλεία.

Μέγιστη ευελιξία

Η Τροφοθήκη Κουζίνας TurnMotion II Για Κουτί 60cm 03-99-300 διατίθεται με διπλό δίσκο – ώστε να χωράει σε οποιοδήποτε ύψος θαλάμου, για παράδειγμα σε ένα ντουλάπι πάνω από το ψυγείο ή πάνω από το φούρνο ή τη θήκη για τα ταψί.

Βρείτε το κατάλληλο εξάρτημα είδών κιγκαλερίας, αξεσουάρ σπιτιού, χερούλια, πόμολα και παρελκόμενα εξωτερικών και εσωτερικών πορτών.

Συχνές Ερωτήσεις

  1. Είναι η Τροφοθήκη Κουζίνας TurnMotion II Για Κουτί 60cm 03-99-300 κατάλληλη για όλους τους τύπους ντουλαπιών;
    1. Όχι, η συγκεκριμένη τροφοθήκη έχει σχεδιαστεί για να είναι συμβατή για ντουλάπια με συγκεκριμένες διαστάσεις, αυτές είναι οι εξής: Κουτί Ντουλαπιού 60cm (πλάτος).
  2. Πώς μπορώ να εγκαταστήσω τη Τροφοθήκη Κουζίνας TurnMotion II Για Κουτί 60cm 03-99-300;
    1. Η εγκατάσταση της τροφοθήκης είναι σχετικά απλή και χωρίς προβλήματα. Συνοδεύεται από ένα πλήρες σετ υλικού με εγχειρίδιο εγκατάστασης. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο βίντεο στο τέλος της περιγραφής, για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία εγκατάστασης.
  3. Πόσο ανθεκτική είναι η συγκεκριμένη τροφοθήκη;
    1. Η τροφοθήκη είναι κατασκευασμένη από σίδηρο και κάποια εξαρτήματά της είναι πλαστικά, διασφαλίζοντας την ανθεκτικότητά της και την αντοχή της στη διάβρωση. Είναι σχεδιασμένη να αντέχει τη πολύ μεγάλη χρήση και να διατηρεί την ακεραιότητά της με την πάροδο του χρόνου.

Βίντεο Εγκατάστασης:

Κατασκευαστής: https://www.kesseboehmer.com/

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος6 kg
ΧΡΩΜΑ

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Τροφοθήκη Κουζίνας TurnMotion II Για Κουτί 60cm 03-99-300”

Καλάθι

Sign in