Μηχανισμός Κουζίνας Περιστρεφόμενος 3/4 Για Γωνιακό Ντουλάπι 03-99-600

310,00335,00

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες
Κωδικός: 03-99-600

Ο Μηχανισμός Κουζίνας Περιστρεφόμενος 3/4 Για Γωνιακό Ντουλάπι 03-99-600 είναι ένα πραγματικό κλασικό ανάμεσα στις λύσεις γωνιακών μονάδων. Τα κυκλικά ράφια του έχουν ένα άνοιγμα από το οποίο πήρε το όνομά του. Αυτό το καρουσέλ για κατσαρόλες και τηγάνια παρέχεται με δύο ράφια στάνταρ, παράλληλα αυτά μπορούν να τοποθετητθούν σε επιθυμητό ύψος.

Εταιρεία: kessebohmer

Ποσότητα :

Περιγραφή

Τίτλος: Μηχανισμός Κουζίνας Περιστρεφόμενος 3/4 Για Γωνιακό Ντουλάπι 03-99-600

Με το Μηχανισμός Κουζίνας Περιστρεφόμενος 3/4 Για Γωνιακό Ντουλάπι 03-99-600 συνεχίζεται η επιτυχημένη παράδοση με νέα σχέδια και καινοτομίες. Το έξυπνο σύστημα γωνιακού ντουλαπιού θέτει με τα μέχρι τώρα αγνώριστα τεχνικά στοιχεία για μία ακόμη φορά, νέα στάνταρ!

Όλα είναι μελετημένα, από τη τέλεια λειτουργικότητα έως τη φανταστική άνεση. Μέ μία μικρή κίνηση του χεριού τα ράφια περιστρέφονται για μία τέλεια επισκόπηση και πρόσβαση ακριβείας μπροστά σας!

Η συσκευασία περιλαμβάνει τα εξής: Άξονας με τα αξεσουάρ και τα 2 ράφια.

 

Μηχανισμός Κουζίνας Περιστρεφόμενος 34 Για Γωνιακό Ντουλάπι 03-99-600 Κουτί 80 Χαρακτηριστικά

 

Χαρακτηριστικά:

Λύση γωνιακής μονάδας κουζίνας με μια συστροφή

Ο Μηχανισμός Κουζίνας Περιστρεφόμενος 3/4 Για Γωνιακό Ντουλάπι 03-99-600 είναι ένα καρουζέλ κουζίνας που δεν είναι στερεωμένο στον μπροστινό πίνακα και επομένως μπορεί να περιστραφεί ελεύθερα στη μονάδα βάσης. Τα στρογγυλά ράφια μπορούν να περιστραφούν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο και να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή πρόσβαση. Κατσαρόλες, τηγάνια ή μπολ: είναι διασκεδαστικό να βρίσκεις αυτό που ψάχνεις με μια ανατροπή. Το ύψος των ραφιών μπορεί να ρυθμιστεί ανά πάσα στιγμή και να προσαρμοστεί στα αντικείμενα που αποθηκεύονται σε αυτά.

Ατομική ρύθμιση ύψους

Αυτά τα κινητά ράφια είναι τοποθετημένα σε έναν άξονα και το ύψος μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά στις εσοχές που υπάρχουν πάνω στον άξονα. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα μαγειρικά σκεύη που φυλάσσονται σε αυτό το καρουσέλ είναι εύκολα προσβάσιμα γυρίζοντάς το απαλά.

Υψηλή ικανότητα φόρτωσης και εγκατάσταση

Είτε συρόμενη πόρτα είτε μεντεσέδες – μπορούν να τοποθετηθούν διάφοροι τύποι μπροστινού πίνακα όταν χρησιμοποιείται το καρουζέλ του Μηχανισμός Κουζίνας Περιστρεφόμενος 3/4 Για Γωνιακό Ντουλάπι 03-99-600. Η υψηλή χωρητικότητα φορτίου 25 kg ανά ράφι κάνει τη γωνιακή μονάδα βάσης της κουζίνας ένα πραγματικό θαύμα αποθήκευσης.
Βρείτε το κατάλληλο εξάρτημα είδών κιγκαλερίας, αξεσουάρ σπιτιού, χερούλια, πόμολα και παρελκόμενα εξωτερικών και εσωτερικών πορτών.

Συχνές Ερωτήσεις

 1. Είναι ο Μηχανισμός Κουζίνας Περιστρεφόμενος 3/4 Για Γωνιακό Ντουλάπι 03-99-600 κατάλληλος για όλους τους τύπους ντουλαπιών;
  1. Όχι, ο συγκεκριμένος μηχανισμός κουζίνας έχει σχεδιαστεί για να είναι συμβατός για ντουλάπια με συγκεκριμένες διαστάσεις, αυτές είναι οι εξής: Κουτί Ντουλαπιού 80 ή 90 (πλάτος) και Ύψος Ντουλαπιού 655-745cm.
 2. Πώς μπορώ να εγκαταστήσω το Μηχανισμός Κουζίνας Περιστρεφόμενος 3/4 Για Γωνιακό Ντουλάπι 03-99-600;
  1. Η εγκατάσταση του μηχανισμού κουζίνας είναι σχετικά απλή και χωρίς προβλήματα. Συνοδεύεται από ένα πλήρες σετ υλικού με εγχειρίδιο εγκατάστασης. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο βίντεο στο τέλος της περιγραφής, για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία εγκατάστασης.
 3. Πόσο ανθεκτικός είναι ο συγκεκριμένος μηχανισμός κουζίνας;
  1. Ο μηχανιχμός κουζίνας είναι κατασκευασμένος από σίδηρο και κάποια εξαρτήματά του είναι πλαστικά, διασφαλίζοντας την ανθεκτικότητά του και την αντοχή του στη διάβρωση. Είναι σχεδιασμένος να αντέχει τη πολύ μεγάλη χρήση και να διατηρεί την ακεραιότητά του με την πάροδο του χρόνου.
 4. Μπορώ να βρω ανταλλακτικά για το Μηχανισμός Κουζίνας Περιστρεφόμενος 3/4 Για Γωνιακό Ντουλάπι 03-99-600 σε περίπτωση που κάτι χαλάσει και χρειάζεται αντικατάσταση;
  1. Ναι, σε περίπτωση που χρειάζεστε αντικατάσταση σε κάποιο εξάρτημα όποιο και να είναι αυτό (άξονας-ράφια) υπάρχει διαθεσιμότητα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε με τη διαδικασία.

Βίντεο Εγκατάστασης:

Κατασκευαστής: https://www.kesseboehmer.com/

Μηχανισμός Κουζίνας Περιστρεφόμενος 34 Για Γωνιακό Ντουλάπι 03-99-600 Κουτί 80 Μηχανισμοί

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος10 kg
ΧΡΩΜΑ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Μηχανισμός Κουζίνας Περιστρεφόμενος 3/4 Για Γωνιακό Ντουλάπι 03-99-600”

Καλάθι

Sign in