Τροφοθήκη Κουζίνας Tandem Για Ύψος 170cm 03-99-100

920,00980,00

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες
Κωδικός: 03-99-100

Η Τροφοθήκη Κουζίνας Tandem Για Ύψος 170cm 03-99-100 προσφέρει μία εντελώς νέα δυνατότητα για την αποθήκευση τροφίμων. Ήδη το άνοιγμα της πόρτας είναι από μόνο του έμπνευση.

Χάρη στην έξυπνη τεχνολογία, το πίσω κομμάτι ραφιού κινείται αυτόματα προς τα εμπρός όταν ανοίγει η πόρτα.

Όποιος χρησιμοποιεί τη κουχίνα, βλέπει με μία ματιά τι έχει και τι χρειάζεται. Ακόμη και στα ράφια για τις πόρτες, ο αποθηκευτικός χώρος είναι το κύριο μέλημα.

Εταιρεία: kessebohmer

Ποσότητα :

Περιγραφή

Τίτλος:Τροφοθήκη Κουζίνας Tandem Για Ύψος 170cm 03-99-100

Η Tandem δείχνει πόσο ευέλικτο μπορεί να είναι το σύστημα ραφιών σε ντουλάπι. Το ένα σετ ραφιών είναι στερεωμένο στο μπροστινό πάνελ και το δεύτερο σετ είναι μέσα στο ντουλάπι κινούμενο πάνω σε οδηγό. Ανοίγοντας τη πόρτα του ντουλαπιού το μέσα σετ ραφιών έρχεται αυτόματα προς τα έξω, ενώ κλείνοντας, κινείται προς τα μέσα ώστε να χωρέσει και το πρώτο σετ ραφιών που βρίσκεται πάνω στη πόρτα.

Η Τροφοθήκη Κουζίνας Tandem Για Ύψος 170cm 03-99-100 προσφέρει άφθονο χώρο, καλή οργάνωση και εύκολη πρόσβαση. Μπορείτε να δείτε εύκολα τι υπάρχει σε όλα ράφια, καθώς το μέσα σετ κινείται προς τα έξω.

Η συσκευασία περιλαμβάνει τα εξής: Οδηγούς, πλαίσιο συρόμενου μηχανισμού και τα σετ ραφιών.

Το πίσω σετ ραφιών αντέχει φορτίο βάρους 60kg.

Το μπροστά σετ ραφιών αντέχει φορτίο βάρους 25kg.

 

Τροφοθήκη Tandem Μεταλλική Για Ύψος 170cm 03-99-100 Χαρακτηριστικά

 

Χαρακτηριστικά:

+ 100% περισσότερη ορατότητα

Όταν ανοίγει η πόρτα, το περιεχόμενο κατανέμεται ανάμεσα στα ράφια της πόρτας και στα ράφια των ντουλαπιών, τα οποία γλιστρούν αυτόματα προς το μέρος σας. Το αποτέλεσμα: όλα φαίνονται! Όλα είναι εύκολα προσβάσιμα.

Εύκολο στο άνοιγμα

Βάλτε τα πάντα σε κίνηση με ένα μόνο χέρι! Φαίνεται συναρπαστικό και δημιουργεί τάξη και ορατότητα! Ακόμη και τα εμπορεύματα που είναι αποθηκευμένα στο πίσω μέρος μετακινούνται αυτόματα στην πρώτη σειρά.

Ευρύχωρο κέντρο αποθήκευσης τροφίμων

Περισσότερο από το εβδομαδιαίο αναγκαίο απόθεμα ξηρών ειδών για μια τετραμελή οικογένεια χωράει μέσα! Μαζί με το ψυγείο σας, η Τροφοθήκη Κουζίνας Tandem Για Ύψος 170cm 03-99-100 γίνεται το κέντρο αποθήκευσης τροφίμων της κουζίνας.

Με την υψηλή χωρητικότητα 60 κιλών στο συρόμενο πλαίσιο και 25 κιλά στο ράφι της πόρτας, το TANDEM μπορεί εύκολα να φορτωθεί με ό,τι δεν χρειάζεται να διατηρείται κρύο χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ατομική ρύθμιση ύψους

Η Τροφοθήκη Κουζίνας Tandem Για Ύψος 170cm 03-99-100 σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το ύψος των ραφιών στο εσωτερικό της μονάδας και στην πόρτα και παρέχει ευελιξία όποτε τη χρειάζεστε. Τα στοιχεία τοποθέτησης μπορούν να κρεμαστούν ή να αφαιρεθούν χωρίς εργαλεία με μία μόνο κίνηση του χεριού σας, καθιστώντας τη πάρα πολύ εύκολη στη χρήση.

Βρείτε το κατάλληλο εξάρτημα είδών κιγκαλερίας, αξεσουάρ σπιτιού, χερούλια, πόμολα και παρελκόμενα εξωτερικών και εσωτερικών πορτών.

Συχνές Ερωτήσεις

 1. Είναι η Τροφοθήκη Κουζίνας Tandem Για Ύψος 170cm 03-99-100 κατάλληλη για όλους τους τύπους ντουλαπιών;
  1. Όχι, η συγκεκριμένη τροφοθήκη έχει σχεδιαστεί για να είναι συμβατή για ντουλάπια με συγκεκριμένες διαστάσεις, αυτές είναι οι εξής: Κουτί Ντουλαπιού 45cm ή 60cm (πλάτος), Ύψος Ντουλαπιού >= 170cm.
 2. Πώς μπορώ να εγκαταστήσω τη Τροφοθήκη Κουζίνας Tandem Για Ύψος 170cm 03-99-100;
  1. Η εγκατάσταση της τροφοθήκης είναι σχετικά απλή και χωρίς προβλήματα. Συνοδεύεται από ένα πλήρες σετ υλικού με εγχειρίδιο εγκατάστασης. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο βίντεο στο τέλος της περιγραφής, για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία εγκατάστασης.
 3. Πόσο ανθεκτική είναι η συγκεκριμένη τροφοθήκη;
  1. Η τροφοθήκη είναι κατασκευασμένη από σίδηρο και κάποια εξαρτήματά της είναι πλαστικά, διασφαλίζοντας την ανθεκτικότητά της και την αντοχή της στη διάβρωση. Είναι σχεδιασμένη να αντέχει τη πολύ μεγάλη χρήση και να διατηρεί την ακεραιότητά της με την πάροδο του χρόνου.
 4. Μπορώ να βρω ανταλλακτικά για τη Τροφοθήκη Κουζίνας Tandem Για Ύψος 170cm 03-99-100 σε περίπτωση που κάτι χαλάσει και χρειάζεται αντικατάσταση;
  1. Ναι, σε περίπτωση που χρειάζεστε αντικατάσταση σε κάποιο εξάρτημα όποιο και να είναι αυτό (οδηγός-πλαίσιο-ράφια-στηρίγματα) υπάρχει διαθεσιμότητα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε με τη διαδικασία.

 

Βίντεο Εγκατάστασης:

Κατασκευαστής: https://www.kesseboehmer.com/

Τροφοθήκη Κουζίνας Tandem Για Ύψος 170cm 03-99-100 Συστήματα

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος10 kg
ΧΡΩΜΑ

,

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Τροφοθήκη Κουζίνας Tandem Για Ύψος 170cm 03-99-100”

Καλάθι

Sign in