Τροφοθήκη Κουζίνας Convoy Lavido Για Κουτί 60cm 03-99-800

1,490,00

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες
Κωδικός: 03-99-800

Οι δίσκοι με ρυθμιζόμενο ύψος είναι γαντζωμένοι μεμονωμένα πάνω στο πλαίσιο, καθιστώντας τον διανομέα μια εξαιρετικά ευέλικτη λύση αποθήκευσης. Δίνει στους χρήστες πολύ χώρο αποθήκευσης σε ένα στενό ντουλάπι. Όλο το πλάτος και το βάθος του ντουλαπιού χρησιμοποιούνται για αποθήκευση.

Η Τροφοθήκη Κουζίνας Convoy Lavido Για Κουτί 60cm 03-99-800 προσφέρει άφθονο χώρο, καλή οργάνωση και εύκολη πρόσβαση. Μπορείτε να δείτε εύκολα τι υπάρχει σε όλα ράφια, ακόμα και στο επάνω ράφι και να φτάσετε με μία κίνηση και από τις δύο πλευρές.

Εταιρεία: kessebohmer

Ποσότητα :

Περιγραφή

Τίτλος: Τροφοθήκη Κουζίνας Convoy Lavido Για Κουτί 60cm 03-99-800

Το Lavido δείχνει πόσο ευέλικτο μπορεί να είναι το σύστημα ραφιών σε ντουλάπι. Επειδή δεν είναι στερεωμένο στο μπροστινό πάνελ, το CONVOY Lavido είναι η ιδανική λύση αποθήκευσης για όλα τα είδη διατάξεων, συμπεριλαμβανομένων και πίσω από συρόμενες πόρτες. Το Lavido δεν είναι απλώς ένα μέσο αποθήκευσης προϊόντων, αλλά και τα παρουσιάζει με ελκυστικό τρόπο.

Η Τροφοθήκη Κουζίνας Convoy Lavido Για Κουτί 60cm 03-99-800 προσφέρει άφθονο χώρο, καλή οργάνωση και εύκολη πρόσβαση. Μπορείτε να δείτε εύκολα τι υπάρχει σε όλα ράφια, ακόμα και στο επάνω ράφι και να φτάσετε με μία κίνηση και από τις δύο πλευρές. Επίσης, τα ράφια της έχουν περίγραμμα και πάτωμα ανθρακίτη με αντιολισθητική επίστρωση.

Η συσκευασία περιλαμβάνει τα εξής: Οδηγούς, στήλη, σετ ραφιών ανθρακίτη καθώς και 5 ξύλινα ράφια για διαφορετικές χρήσεις (βλ. εικ.).

 

Τροφοθήκη Convoy Lavido Μεταλλική Χαρακτηριστικά

 

Χαρακτηριστικά:

Προσαρμόσιμο και ευέλικτο

Πέντε ράφια εξασφαλίζουν τη βέλτιστη χρήση του χώρου μέχρι την κορυφή. Μην σπαταλάτε ποτέ ξανά χώρο χάρη στην ατομική ρύθμιση ύψους. Η εκτεταμένη γκάμα είναι κατάλληλη για καθαρά ύψη μονάδας από 2100 έως 2200 mm και πλάτος μπροστινού πίνακα 600 mm.

Ράφια που επιπλέουν

Τα ράφια που επιπλέουν ελεύθερα στη Τροφοθήκη Κουζίνας Convoy Lavido Για Κουτί 60cm 03-99-800 δεν διαθέτουν συμβατικές δομές πλαισίου. Το πλαίσιο ενός σωλήνα είναι διακριτικά προσαρμοσμένο στο κινούμενο μπροστινό πάνελ, ώστε να μην είναι ορατό.

Η πρόσβαση από δύο πλευρές δημιουργεί διαφάνεια

Και επομένως ένα γνήσιο πλεονέκτημα όσον αφορά τη χρήση και τη διαφάνεια. Αντί να ανοίγετε πολλά συρτάρια για να αφήσετε τα ψώνια ή να αναζητήσετε κάτι, η Τροφοθήκη Κουζίνας Convoy Lavido Για Κουτί 60cm 03-99-800 μπορεί να ανοίξει πολύ εύκολα με μία μόνο κίνηση και τα πάντα μέσα της γίνονται αμέσως ορατά από οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Ομαλή και αθόρυβη

Η Τροφοθήκη Κουζίνας Convoy Lavido Για Κουτί 60cm 03-99-800 διαθέτει φαρδιά ράγα διπλής απόσβεσης με αναγκαστικό συγχρονισμό. Αυτό σημαίνει ότι κινείται αξιόπιστα και αθόρυβα έξω από το σφάγιο παρά το γεγονός ότι είναι πλήρως φορτωμένο.

Βρείτε το κατάλληλο εξάρτημα είδών κιγκαλερίας, αξεσουάρ σπιτιού, χερούλια, πόμολα και παρελκόμενα εξωτερικών και εσωτερικών πορτών.

Συχνές Ερωτήσεις

  1. Είναι η Τροφοθήκη Κουζίνας Convoy Lavido Για Κουτί 60cm 03-99-800 κατάλληλη για όλους τους τύπους ντουλαπιών;
    1. Όχι, η συγκεκριμένη τροφοθήκη έχει σχεδιαστεί για να είναι συμβατή για ντουλάπια με συγκεκριμένες διαστάσεις, αυτές είναι οι εξής: Κουτί Ντουλαπιού 60cm (πλάτος), Ύψος Ντουλαπιού 210 εώς 220cm.
  2. Πώς μπορώ να εγκαταστήσω τη Τροφοθήκη Κουζίνας Convoy Lavido Για Κουτί 60cm 03-99-800;
    1. Η εγκατάσταση της τροφοθήκης είναι σχετικά απλή και χωρίς προβλήματα. Συνοδεύεται από ένα πλήρες σετ υλικού με εγχειρίδιο εγκατάστασης. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο βίντεο στο τέλος της περιγραφής, για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία εγκατάστασης.
  3. Πόσο ανθεκτική είναι η συγκεκριμένη τροφοθήκη;
    1. Η τροφοθήκη είναι κατασκευασμένη από σίδηρο και κάποια εξαρτήματά της είναι πλαστικά, διασφαλίζοντας την ανθεκτικότητά της και την αντοχή της στη διάβρωση. Είναι σχεδιασμένη να αντέχει τη πολύ μεγάλη χρήση και να διατηρεί την ακεραιότητά της με την πάροδο του χρόνου.
  4. Μπορώ να βρω ανταλλακτικά για τη Τροφοθήκη Κουζίνας Convoy Lavido Για Κουτί 60cm 03-99-800 σε περίπτωση που κάτι χαλάσει και χρειάζεται αντικατάσταση;
    1. Ναι, σε περίπτωση που χρειάζεστε αντικατάσταση σε κάποιο εξάρτημα όποιο και να είναι αυτό (οδηγός-πλαίσιο-ράφια-στηρίγματα) υπάρχει διαθεσιμότητα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε με τη διαδικασία.

 

Βίντεο Εγκατάστασης:

Κατασκευαστής: https://www.kesseboehmer.com/

Τροφοθήκη Κουζίνας Convoy Lavido Για Κουτί 60cm 03-99-800 Συστήματα

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος10 kg
ΧΡΩΜΑ

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Τροφοθήκη Κουζίνας Convoy Lavido Για Κουτί 60cm 03-99-800”

Καλάθι

Sign in