Τροφοθήκη Κουζίνας Dispensa Μεταλλική 03-99-700

690,00760,00

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες
Κωδικός: 03-99-700

Οι δίσκοι με ρυθμιζόμενο ύψος είναι γαντζωμένοι μεμονωμένα πάνω στο πλαίσιο, καθιστώντας τον διανομέα μια εξαιρετικά ευέλικτη λύση αποθήκευσης. Δίνει στους χρήστες πολύ χώρο αποθήκευσης σε ένα στενό ντουλάπι. Όλο το πλάτος και το βάθος του ντουλαπιού χρησιμοποιούνται για αποθήκευση.

Η Τροφοθήκη Κουζίνας Dispensa Μεταλλική 03-99-700 προσφέρει άφθονο χώρο, καλή οργάνωση και εύκολη πρόσβαση. Μπορείτε να δείτε εύκολα τι υπάρχει σε όλα ράφια, ακόμα και στο επάνω ράφι και να φτάσετε με μία κίνηση και από τις δύο πλευρές.

Εταιρεία: kessebohmer

Ποσότητα :

Περιγραφή

Τίτλος: Τροφοθήκη Κουζίνας Dispensa Μεταλλική 03-99-700

Τα μεμονωμένα αναρτώμενα και ρυθμιζόμενα καθ’ ύψος ράφια, καθιστούν το σύστημα Dispensa σε μία ευέλικτη τροφοθήκη, η οποία παρέχει μεγάλο χώρο αποθήκευσης σε πολύ μικρή επιφάνεια. Με το σύστημα αυτό, γίνεται πλήρης εκμετάλλευση του χώρου ολόκληρου του πλάτους και του ύψους του ντουλαπιού σας. Με το τρόπο αυτό, δημιουργείται χώρος, τάξη και εποπτεία. Ακόμη και από τα επάνω ράφια είναι όλα ορατά – και από τις δύο πλευρές.

Για το Ύψος Ντουλαπιού: 1200-1600mm, η συσκευασία περιλαμβάνει 5 ράφια.

Για το Ύψος Ντουλαπιού: 1800-2200mm, η συσκευασία περιλαμβάνει 6 ράφια.

Τροφοθήκη Dispensa Μεταλλική - Χαρακτηριστικά

 

Χαρακτηριστικά:

Προσαρμόσιμο και ευέλικτο

Έως έξι επίπεδα (ράφια) εξασφαλίζουν τη βέλτιστη χρήση του χώρου μέχρι την κορυφή. Μην σπαταλάτε ποτέ ξανά χώρο χάρη στην ατομική ρύθμιση ύψους. Η εκτεταμένη γκάμα είναι κατάλληλη για καθαρά ύψη μονάδας έως 2.200 mm και πλάτος μπροστινού πίνακα μεταξύ 150 και 600 mm.

Συρόμενο σύστημα με πολλή δύναμη

Η Τροφοθήκη Κουζίνας Dispensa Μεταλλική 03-99-700 παρέχει αποθήκευση έως και 100 kg τροφίμων σε εμβαδόν μόνο 0,15 m². Ισχυρό και βολικό, μπορεί να ενσωματωθεί τέλεια σε οποιοδήποτε σχέδιο κουζίνας για μέγιστη χρήση του χώρου.

Η πρόσβαση από δύο πλευρές δημιουργεί διαφάνεια

Και επομένως ένα γνήσιο πλεονέκτημα όσον αφορά τη χρήση και τη διαφάνεια. Αντί να ανοίγετε πολλά συρτάρια για να αφήσετε τα ψώνια ή να αναζητήσετε κάτι, η πλήρως φορτωμένη Τροφοθήκη Κουζίνας Dispensa Μεταλλική 03-99-700 μπορεί να ανοίξει πολύ εύκολα με μία μόνο κίνηση και τα πάντα μέσα της γίνονται αμέσως ορατά από οποιαδήποτε κατεύθυνση. Βρείτε αυτό που θέλετε κατευθείαν χωρίς να ψάχνεται ανάμεσα σε προιόντα.

Ένα πραγματικό θαύμα χωρητικότητας

Είναι υπολογισμένο ότι η Τροφοθήκη Κουζίνας Dispensa Μεταλλική 03-99-700 χωράει της προμήθειες μίας ολόκληρης εβδομάδας για μία τετραμελή οικογένεια!

Βρείτε το κατάλληλο εξάρτημα είδών κιγκαλερίας, αξεσουάρ σπιτιού, χερούλια, πόμολα και παρελκόμενα εξωτερικών και εσωτερικών πορτών.

Συχνές Ερωτήσεις

 1. Είναι η Τροφοθήκη Κουζίνας Dispensa Μεταλλική 03-99-700 κατάλληλη για όλους τους τύπους ντουλαπιών;
  1. Όχι, η συγκεκριμένη τροφοθήκη έχει σχεδιαστεί για να είναι συμβατή για ντουλάπια με συγκεκριμένες διαστάσεις, αυτές είναι οι εξής: Κουτί Ντουλαπιού 30 ή 40cm (πλάτος), Ύψος Ντουλαπιού 120 εώς 160cm και 180 εώς 220cm.
 2. Πώς μπορώ να εγκαταστήσω τη Τροφοθήκη Κουζίνας Dispensa Μεταλλική 03-99-700;
  1. Η εγκατάσταση της τροφοθήκης είναι σχετικά απλή και χωρίς προβλήματα. Συνοδεύεται από ένα πλήρες σετ υλικού με εγχειρίδιο εγκατάστασης. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο βίντεο στο τέλος της περιγραφής, για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία εγκατάστασης.
 3. Πόσο ανθεκτική είναι η συγκεκριμένη τροφοθήκη;
  1. Η τροφοθήκη είναι κατασκευασμένη από σίδηρο και κάποια εξαρτήματά της είναι πλαστικά, διασφαλίζοντας την ανθεκτικότητά της και την αντοχή της στη διάβρωση. Είναι σχεδιασμένη να αντέχει τη πολύ μεγάλη χρήση και να διατηρεί την ακεραιότητά της με την πάροδο του χρόνου.
 4. Μπορώ να βρω ανταλλακτικά για τη Τροφοθήκη Κουζίνας Dispensa Μεταλλική 03-99-700 σε περίπτωση που κάτι χαλάσει και χρειάζεται αντικατάσταση;
  1. Ναι, σε περίπτωση που χρειάζεστε αντικατάσταση σε κάποιο εξάρτημα όποιο και να είναι αυτό (οδηγός-πλαίσιο-ράφια-στηρίγματα) υπάρχει διαθεσιμότητα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε με τη διαδικασία.

 

Βίντεο Εγκατάστασης:

Κατασκευαστής: https://www.kesseboehmer.com/

Τροφοθήκη Κουζίνας Dispensa Μεταλλική 03-99-700 Συστήματα

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος10 kg
ΧΡΩΜΑ

,

ΥΨΟΣ

,

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Τροφοθήκη Κουζίνας Dispensa Μεταλλική 03-99-700”

Καλάθι

Sign in