Μηχανισμός Κουζίνας Magic Corner Για Γωνιακό Ντουλάπι 03-99-500

670,00

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες
Κωδικός: 03-99-500

Όταν δεν πάτε εσείς στη γωνία, τότε έρχεται η γωνία σε εσάς! Για αυτό το λόγο χρειάζεται λιγότερη μαγεία και περισσότερη εξυπνάδα και τεχνικη φινέτσα!

Ο Μηχανισμός Κουζίνας Magic Corner Για Γωνιακό Ντουλάπι 03-99-500 καταφέρνει να φιλοξενήσει δύο πολύτιμους εξοπλισμούς τον έναν δίπλα στον άλλον σε ένα γωνιακό ντουλάπι κουζίνας.

Εταιρεία: kessebohmer

Ποσότητα :

Περιγραφή

Τίτλος: Μηχανισμός Κουζίνας Magic Corner Για Γωνιακό Ντουλάπι 03-99-500

Ο Μηχανισμός Κουζίνας Magic Corner Για Γωνιακό Ντουλάπι 03-99-500 είναι μια συναρπαστική λύση γωνιακής μονάδας κουζίνας. Με αυτό το σύστημα, ένα ράφι μετακινείται στο πλάι όταν ανοίγει το μπροστινό πλαίσιο της γωνιακής μονάδας. Αυτή η πλάγια κίνηση φέρνει ένα τράβηγμα προς τα εμπρός και κάνει τον αποθηκευτικό χώρο πίσω από αυτό χρησιμοποιήσιμο.

Όταν τραβηχτεί έξω, η γωνιακή λύση κουζίνας Magic Corner προσφέρει μοναδική προσβασιμότητα και χρήση του χώρου. Ιδανικό για τηγάνια, σερβίτσια και μικροσυσκευές. Το γωνιακό pull-out είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο κλασικό καρουζέλ της κουζίνας.

Η συσκευασία περιλαμβάνει τα εξής: Σετ μηχανισμού με τα αξεσουάρ και τα 4 ράφια (2 μεγάλα και 2 μικρά).

 

Τροφοθήκη Magic Corner Μεταλλική Για Γωνιακό Ντουλάπι 03-99-500 Χαρακτηριστικά

 

Χαρακτηριστικά:

Η «μαγική» λύση για τη γωνιά σας

Στην πραγματικότητα, πρόκειται περισσότερο για εξυπνάδα και τεχνική πολυπλοκότητα παρά για μαγεία. Επειδή ο Μηχανισμός Κουζίνας Magic Corner Για Γωνιακό Ντουλάπι 03-99-500 είναι ικανός να φιλοξενήσει δύο πολύ χρήσιμα εξαρτήματα ντουλαπιού το ένα δίπλα στο άλλο σε μια γωνιακή μονάδα. Με μία κίνηση, η έξυπνη τεχνολογία pull-out φέρνει στο μάτι το μπροστινό και το πτυσσόμενο ράφια και φτάνουν και τα δύο ταυτόχρονα. Κλείνει μάλιστα σχεδόν μόνο του και είναι αθόρυβο. Αρκεί ένα απαλό πάτημα – τότε το SoftStopp διασφαλίζει ότι κλείνει αθόρυβα και απαλά.

Προσβασιμότητα και χρήση του χώρου

Το εξάρτημα γωνιακής μονάδας που είναι προσαρτημένο στην πόρτα της μονάδας φέρνει τα ράφια και το περιεχόμενό τους προς τα εμπρός και μπορείτε να βγάλετε οποιοδήποτε από τα μαγειρικά σκεύη που είναι αποθηκευμένα σε αυτά χωρίς να χρειάζεται να σκύψετε και να γέρνετε μέσα, ώστε να είναι καλύτερο για την πλάτη σας. Ταυτόχρονα, αυτός ο συχνά νεκρός αποθηκευτικός χώρος μέσα στη γωνιακή μονάδα χρησιμοποιείται πραγματικά αποτελεσματικά.

Τεχνολογία υψηλής ποιότητας για γωνιακές βάσεις κουζίνας

Τέσσερα ράφια καλού μεγέθους χωρισμένα σε δύο επίπεδα προσφέρουν πολύ χώρο αποθήκευσης. Τα μπροστινά ράφια έχουν διαστάσεις 295 x 470 x 88 mm και τα πίσω είναι 390 x 470 x 88 mm το καθένα. Με χωρητικότητα φορτίου 14 κιλών (μπροστά) και 18 κιλών (πίσω), δεν υπάρχουν σχεδόν όρια στο τι μπορείτε να κρατήσετε πάνω τους. Το εξάρτημα γωνιακής μονάδας ταιριάζει σε μονάδες βάσης με εξωτερικές διαστάσεις 500 x 900 mm ή 1000 mm και είναι κατάλληλο για πλάτη θυρών από 450 – 600 mm. Για την εγκατάσταση απαιτείται ελάχιστο καθαρό ύψος μονάδας 525 mm.Βρείτε το κατάλληλο εξάρτημα είδών κιγκαλερίας, αξεσουάρ σπιτιού, χερούλια, πόμολα και παρελκόμενα εξωτερικών και εσωτερικών πορτών.

Συχνές Ερωτήσεις

  1. Είναι ο Μηχανισμός Κουζίνας Magic Corner Για Γωνιακό Ντουλάπι 03-99-500 κατάλληλος για όλους τους τύπους ντουλαπιών;
    1. Όχι, ο συγκεκριμένος μηχανισμός κουζίνας έχει σχεδιαστεί για να είναι συμβατός για ντουλάπια με συγκεκριμένες διαστάσεις, αυτές είναι οι εξής: Βάθος Ντουλαπιού >= 50cm, Πλάτος Ντουλαπιού 90-100cm, Ύψος Ντουλαπιού 52.5cm και Πλάτος Πόρτας >=45cm.
  2. Πώς μπορώ να εγκαταστήσω το Μηχανισμός Κουζίνας Magic Corner Για Γωνιακό Ντουλάπι 03-99-500;
    1. Η εγκατάσταση του τμηχανισμού κουζίνας είναι σχετικά απλή και χωρίς προβλήματα. Συνοδεύεται από ένα πλήρες σετ υλικού με εγχειρίδιο εγκατάστασης. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο βίντεο στο τέλος της περιγραφής, για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία εγκατάστασης.
  3. Πόσο ανθεκτικό είναι ο συγκεκριμένος μηχανισμός κουζίνας;
    1. Ο μηχανισμός κουζίνας είναι κατασκευασμένος από σίδηρο και κάποια εξαρτήματά του είναι πλαστικά, διασφαλίζοντας την ανθεκτικότητά του και την αντοχή του στη διάβρωση. Είναι σχεδιασμένος να αντέχει τη πολύ μεγάλη χρήση και να διατηρεί την ακεραιότητά του με την πάροδο του χρόνου.

Βίντεο Εγκατάστασης:

Κατασκευαστής: https://www.kesseboehmer.com/

Μηχανισμός Κουζίνας Magic Corner Για Γωνιακό Ντουλάπι 03-99-500 Συστήματα

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος10 kg
ΧΡΩΜΑ

,

ΚΙΝΗΣΗ

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Μηχανισμός Κουζίνας Magic Corner Για Γωνιακό Ντουλάπι 03-99-500”

Καλάθι

Sign in