Μηχανισμός Κουζίνας LeMans II Για Γωνιακό Ντουλάπι 03-99-400

380,00790,00

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες
Κωδικός: 03-99-400

Με το Μηχανισμός Κουζίνας LeMans II Για Γωνιακό Ντουλάπι 03-99-400 πετυχαίνεται 70% περισσότερο αποθηκευτικό χώρο σε ένα ντουλάπι, με τη οργανικά διαμορφωμένη γεωμετρία των ραφιών.

Αυτό καθιστά δυνατή τη βέλτιστη επισκόπηση και την εύκολη πρόσβαση σε όλες τις προμήθειες.

Εταιρεία: kessebohmer

Ποσότητα :

Περιγραφή

Τίτλος: Μηχανισμός Κουζίνας LeMans II Για Γωνιακό Ντουλάπι 03-99-400

Με το Μηχανισμός Κουζίνας LeMans II Για Γωνιακό Ντουλάπι 03-99-400 συνεχίζεται η επιτυχημένη παράδοση με νέα σχέδια και καινοτομίες. Το έξυπνο σύστημα γωνιακού ντουλαπιού θέτει με τα μέχρι τώρα αγνώριστα τεχνικά στοιχεία για μία ακόμη φορά, νέα στάνταρ!

Όλα είναι μελετημένα, από τη τέλεια λειτουργικότητα έως τη φανταστική άνεση. Μέ μία μικρή κίνηση του χεριού τα ράφια περιστρέφονται για μία τέλεια επισκόπηση και πρόσβαση ακριβείας μπροστά σας!

Η συσκευασία περιλαμβάνει τα εξής: Άξονας με τα αξεσουάρ και τα 2 ή 4 ράφια.

 

 

Τροφοθήκη LeMans II Μεταλλική Για Γωνιακό Ντουλάπι 03-99-400 Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά:

Τέλεια προσβασιμότητα για τη γωνιακή μονάδα της κουζίνας

Με συνδυασμό περιστροφής και κίνησης, ο Μηχανισμός Κουζίνας LeMans II Για Γωνιακό Ντουλάπι 03-99-400 κάνει το αδύνατο δυνατό. Με μια κομψή και τέλεια συντονισμένη ακολουθία κινήσεων και εντελώς ανεξάρτητα η μία από την άλλη, είτε το επάνω είτε το κάτω ράφι στρέφεται πρώτα προς τα εμπρός και στη συνέχεια περιστρέφεται πλήρως έξω από τη μονάδα μετά το άνοιγμα της πόρτας. Αυτό διασφαλίζει ότι ολόκληρος ο χώρος αποθήκευσης των ραφιών είναι πλήρως προσβάσιμος και τα πάντα είναι ορατά.

Το LeMans και η ευελιξία του

Υψηλά ή χαμηλά. Δύο ράφια ή τέσσερα. Με ελάχιστη προσπάθεια, τα ράφια απομακρύνονται από τη μονάδα και τα πάντα φαίνονται καθαρά και είναι εύκολα προσβάσιμα. Το LeMans μας είναι ένας πολλαπλός νικητής με την αποτελεσματικότητα και τα οφέλη του!

Υψηλή χωρητικότητα φορτίου

Πολύς χώρος, ακόμα και για βαριές συσκευές κουζίνας! Κάθε μεμονωμένο ράφι μπορεί να μεταφέρει αβίαστα έως και 25 κιλά. Αυτό είναι συγκρίσιμο με δύο τελάρα γεμάτα μπουκάλια νερό ή μια βαλίτσα έτοιμη για ένα πακέτο διακοπών δύο εβδομάδων. Εφόσον η γωνιακή μονάδα της κουζίνας έχει καθαρό ύψος μονάδας 650 – 800 mm, καθαρό βάθος μονάδας ελάχ. 500 mm και πλάτος πόρτας 400, 450, 500 ή 600 mm, ο Μηχανισμός Κουζίνας LeMans II Για Γωνιακό Ντουλάπι 03-99-400 θα χωρέσει.

Ατομική ρύθμιση ύψους

Υψηλό ή χαμηλό – ο Μηχανισμός Κουζίνας LeMans II Για Γωνιακό Ντουλάπι 03-99-400 είναι εντυπωσιακά ευέλικτος. Το ρυθμιζόμενο ύψος των ραφιών, δημιουργεί τον βέλτιστο αποθηκευτικό χώρο για κάθε μαγειρικό σκεύος μεγάλης όψης και διασφαλίζει ότι τα πάντα είναι πάντα εύκολα προσβάσιμα. Αυτό παρέχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ευελιξία, ώστε ακόμη και ένα συρτάρι να μπορεί να τοποθετηθεί πάνω από το LeMans: η τέλεια χρησιμοποιημένη γωνία!

Βρείτε το κατάλληλο εξάρτημα είδών κιγκαλερίας, αξεσουάρ σπιτιού, χερούλια, πόμολα και παρελκόμενα εξωτερικών και εσωτερικών πορτών.

Συχνές Ερωτήσεις

 1. Είναι ο Μηχανισμός Κουζίνας LeMans II Για Γωνιακό Ντουλάπι 03-99-400 κατάλληλος για όλους τους τύπους ντουλαπιών;
  1. Όχι, ο συγκεκριμένος μηχανισμός κουζίνας έχει σχεδιαστεί για να είναι συμβατός για ντουλάπια με συγκεκριμένες διαστάσεις, αυτές είναι οι εξής: Κουτί Ντουλαπιού 45 ή 50 ή 60cm (πλάτος) και Ύψος Ντουλαπιού 65-80cm για 2 ράφια και 125cm για 4 ράφια.
 2. Πώς μπορώ να εγκαταστήσω το Μηχανισμός Κουζίνας LeMans II Για Γωνιακό Ντουλάπι 03-99-400;
  1. Η εγκατάσταση του μηχανισμού κουζίνας είναι σχετικά απλή και χωρίς προβλήματα. Συνοδεύεται από ένα πλήρες σετ υλικού με εγχειρίδιο εγκατάστασης. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο βίντεο στο τέλος της περιγραφής, για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία εγκατάστασης.
 3. Πόσο ανθεκτικός είναι ο συγκεκριμένος μηχανισμός κουζίνας;
  1. Ο μηχανιχμός κουζίνας είναι κατασκευασμένος από σίδηρο και κάποια εξαρτήματά του είναι πλαστικά, διασφαλίζοντας την ανθεκτικότητά του και την αντοχή του στη διάβρωση. Είναι σχεδιασμένος να αντέχει τη πολύ μεγάλη χρήση και να διατηρεί την ακεραιότητά του με την πάροδο του χρόνου.
 4. Μπορώ να βρω ανταλλακτικά για το Μηχανισμός Κουζίνας LeMans II Για Γωνιακό Ντουλάπι 03-99-400 σε περίπτωση που κάτι χαλάσει και χρειάζεται αντικατάσταση;
  1. Ναι, σε περίπτωση που χρειάζεστε αντικατάσταση σε κάποιο εξάρτημα όποιο και να είναι αυτό (άξονας-ράφια) υπάρχει διαθεσιμότητα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε με τη διαδικασία.

Βίντεο Εγκατάστασης:

Κατασκευαστής: https://www.kesseboehmer.com/

Μηχανισμός Κουζίνας LeMans II Για Γωνιακό Ντουλάπι 03-99-400 Βραβεία

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος10 kg
ΧΡΩΜΑ

,

ΚΙΝΗΣΗ

,

ΥΨΟΣ

,

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

, ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Μηχανισμός Κουζίνας LeMans II Για Γωνιακό Ντουλάπι 03-99-400”

Καλάθι

Sign in