Κομπάσο Άνω Πόρτας 04-09-199

60,00

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες
Κωδικός: 04-09-199

Υλικό κατασκευής: Αλουμίνιο

Εταιρεία:  blum

Χαρακτηριστικά:

 • Ιδανικό για μικρά και μεσαία ντουλάπια
 • Όμορφη αισθητική με μικρή κατάληψη χώρου
 • Δεν χρειάζονται μεντεσέδες

Διαστάσεις Ντουλαπιού:

 • Ύψος: 18 εώς 61cm
 • Πλάτος: εώς 183cm
 • Βάθος: από 13cm και πάνω

Η τιμή αφορά το Σετ

Δεν χρειάζονται μεντεσέδες

Ποσότητα :

Περιγραφή

Τίτλος:
Κομπάσο Άνω Πόρτας 04-09-199
Συσκευασία: Περιλαμβάνει το κομπάσο μαζί με τις ειδικές ροζέτες για το βίδωμά του στο ντουλάπι.
Υλικό Κατασκευής: Το υλικό της κατασκευής του είναι το αλουμίνιο.
Χρήση: Βιδώνεται στο ντουλάπι μέσω εσοχών που υπάρχουν στις ειδικές ροζέτες τις συσκευασίας.
Προμηθευτής:https://www.blum.com/us/en

Τα συστήματα ανύψωσης Κομπάσο Άνω Πόρτας 04-09-199 AVENTOS HK-S έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εφαρμόζει άνετα σε μικρότερα ντουλάπια και υπερέχουν πάνω από ψυγεία και ντουλάπια. Τρεις μηχανισμοί καλύπτουν όλο το εύρος των υψών και των πλατών του ντουλαπιού για το AVENTOS HK-S. Αυτό κάνει την επιλογή και την παραγγελία του σωστού υλικού γρήγορη και εύκολη.

Χαρακτηριστικά:

Ανώτερη δεξιοτεχνία

Το Κομπάσο Άνω Πόρτας 04-09-199 είναι σχολαστικά κατασκευασμένο από έμπειρους τεχνίτες της εταιρείας Blum (ειδίκευση σε μηχανισμούς σπιτιού). Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι εμφανής σε κάθε γωνία και γραμμή του, επιδεικνύοντας ανώτερη δεξιοτεχνία. Η ομαλή και εργονομική σχεδίαση προσφέρει αβίαστη λειτουργία, καθιστώντας τη εύκολη και ευχάριστη στη χρήση.

Υλικά κορυφαίας ποιότητας

Πιστεύουμε στην παροχή προϊόντων που αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου. Αυτό το κομπάσο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, εξασφαλίζοντας τη διάρκεια στη συχνή χρήση, την υγρασία και το βάρος και τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Ευέλικτο σχέδιο

Ο διαχρονικός σχεδιασμός του Κομπάσο Άνω Πόρτας 04-09-199 προσφέρει παράλληλα και μία πινελιά κομψότητας στο χώρο σας, καθώς έχει δοθεί έμφαση και στην εμφάνισή του.

Εύκολη Εγκατάσταση

Η τοποθέτηση του Κομπάσο Άνω Πόρτας 04-09-199 είναι εύκολη. Απλά βιδώνεται τις ροζέτες μία στο πλαινό μέσα μέρος του ντουλαπιού και την άλλη πάνω στη πόρτα, στη συνέχεια τοποθετείστε το κομπάσο στα ειδικά σημεία αυτών και είναι έτοιμο για χρήση.

Βρείτε το κατάλληλο εξάρτημα είδών κιγκαλερίας, αξεσουάρ σπιτιού, χερούλια, πόμολα και παρελκόμενα εξωτερικών και εσωτερικών πορτών.

Γιατί να επιλέξετε ξυλιέρα για το τζάκι σας:

 • Ιδανικό για μικρά και μεσαία ντουλάπια
 • Όμορφη αισθητική με μικρή κατάληψη χώρου
 • Δεν χρειάζονται μεντεσέδες

Ιδανικό για μικρά και μεσαία ντουλάπια

Πείτε αντίο στη ταλαιπωρία του ανοίγματος ενός ντουλαπιού που βρίσκετα σε ψηλό σημείο. Το Κομπάσο Άνω Πόρτας 04-09-199 για τα ντουλάπια του σπιτιού είναι εξοπλισμένο με έξυπνα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός για ντουλάπια με διαστάσεις Ύψος: 23 εώς 61cm, Πλάτος: εώς 183cm, Βάθος: από 13cm και πάνω, εξασφαλίζει ένα τακτοποιημένο, οργανωμένο και εύκολο στη χρήση άνοιγμα ενός ντουλαπιού ανά πάσα στιγμή.

Η άνεση συναντά την αποτελεσματικότητα με αυτό το απαραίτητο αξεσουάρ για τα ντουλάπια σας. Απλοποιήστε τη ρουτίνα σας και ζήστε τη χαρά ενός καλά οργανωμένου χώρου διαβίωσης.

Όμορφη αισθητική με μικρή κατάληψη χώρου

Δώστε προτεραιότητα στην άνεση χωρίς συμβιβασμούς στο στυλ. Το Κομπάσο Άνω Πόρτας 04-09-199 για τα ντουλάπια του σπιτιού μας είναι κατασκευασμένο με υλικά υψηλής ποιότητας για την ασφαλή και ομαλή λειτουργία των ντουλαπιών σας. Η στιβαρή κατασκευή εγγυάται σταθερότητα, και διάρκεια στη καθημερινή χρήση, παρέχοντας παράλληλα μία αξιόπιστη λύση.

Δεν χρειάζονται μεντεσέδες

Ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα του Κομπάσο Άνω Πόρτας 04-09-199 είναι ότι δεν χρειάζονται μεντεσέδες να κρατούν τη πρόσοψη του ντουλαπιου. Το κομπάσο AVENTOS HK-S της Blum κάνει όλη τη δουλειά για εσάς!

 

Συχνές Ερωτήσεις

 1. Είναι το Κομπάσο Άνω Πόρτας 04-09-199 κατάλληλο για όλα τα ντουλάπια;
  1. Ναι, το συγκεκριμένο κομπάσο έχει σχεδιαστεί για να τοποθετείται σε οποιονδήποτε ντουλάπι του σπιτιού εσείς χρειάζεσται, για μεγάλα όμως ντουλάπια ιδανικό θα είναι να τοποθετηθούν 2 τεμάχια.
 2. Πώς μπορώ να εγκαταστήσω το Κομπάσο Άνω Πόρτας 04-09-199;
  1. Η τοποθέτηση του Κομπάσο Άνω Πόρτας 04-09-199 είναι εύκολη. Απλά βιδώνεται τις ροζέτες μία στο πλαινό μέσα μέρος του ντουλαπιού και την άλλη πάνω στη πόρτα, στη συνέχεια τοποθετείστε το κομπάσο στα ειδικά σημεία αυτών και είναι έτοιμο για χρήση.
 3. Πόσο ανθεκτικό είναι το συγκεκριμένο κομπάσο;
  1. Το κομπάσο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στη κατασκευή του ώστε να επιτευχθεί μεγάλη αντοχή στη συχνή χρήση και στην υγρασία. Είναι σχεδιασμένο να αντέχει την τακτική χρήση και να διατηρεί την κομψότητά του με την πάροδο του χρόνου.
 4. Απαιτεί κάποια ειδική συντήρηση το Κομπάσο Άνω Πόρτας 04-09-199;
  1. Όχι, το κομπάσο είναι χαμηλής συντήρησης. Ο τακτικός καθαρισμός με νερό και ήπιο απορρυπαντικό είναι αρκετό για να διατηρείται η καλύτερη εμφάνιση, για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το άρθρο μας εδώ.
 5. Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζω το κομπάσο;
  1. Συνιστάται να καθαρίζετε το κομπάσο σας αναλόγως με τη χρήση ή όταν έχει λερωθεί. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας.

blum

Ανεβάστε το χώρο σας σήμερα!

Ανακαλύψτε τον τέλειο συνδυασμό στυλ και ασφάλειας και άνεσης με το Κομπάσο Άνω Πόρτας 04-09-199 μας για τα ντουλάπια της κουζίνας σας. Οργανώστε με ευκολία και αναβαθμίστε την αισθητική του χώρου. Αγοράστε τώρα για μια κομψή και αποτελεσματική εμπειρία χρήσης ντουλαπιών κουζίνας!

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος1 kg

Καλάθι

Sign in