Βάση Για Το Χαρτί Υγείας Λευκή S3410728

49,00

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες
Κωδικός: S3410728

Βάση για το χαρτί υγείας σε λευκή απόχρωση, διαθέτει ειδική βάση για το χαρτί καθώς και βάση αποθήκευσης επιπλέον ρολών και θήκη για το κινητό (βλ. εικ.)

Υλικό κατασκευής: Σίδερο

Διαστάσεις: 20x15x65cm

Βάρος: 1kg

Εταιρεία: versa

Ποσότητα :

Περιγραφή

 

Τίτλος:
Βάση Για Το Χαρτί Υγείας Λευκή S3410728
Συσκευασία: Περιλαμβάνει τη βάση χαρτιού υγείας.

Διαστάσεις: 20x15x65cm

Βάρος: 1kg

Υλικό Κατασκευής: Η βάση είναι κατασκευασμένη από σίδερο.
Χρήση: Τοποθετείτε σε όποιο σημείο της τουαλέτας χρειάζεστε.
Προμηθευτής: https://www.versa-home.com/

Σας παρουσιάζουμε την εξαιρετική μας Βάση Για Το Χαρτί Υγείας Λευκή S3410728, μια εκπληκτική προσθήκη και εύχρηστη επιλογή για τη τουαλέτα σας. Κατασκευασμένη σίδερο, αυτή η βάση συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ, εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και μακροζωία, καθιστώντας τη ιδανική επιλογή τόσο για οικιακούς όσο και για επαγγελματικούς χώρους. Με τον κομψό σχεδιασμό και την προσοχή στη λεπτομέρεια, είναι βέβαιο ότι θα αναδείξει τη συνολική αισθητική του χώρου σας.

Χαρακτηριστικά:

Ανώτερη δεξιοτεχνία

Η Βάση Για Το Χαρτί Υγείας Λευκή S3410728 είναι σχολαστικά κατασκευασμένη από έμπειρους τεχνίτες της εταιρείας Versa (ειδίκευση σε είδη σπιτιού). Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι εμφανής σε κάθε γωνία και γραμμή του, επιδεικνύοντας ανώτερη δεξιοτεχνία. Η ομαλή και εργονομική σχεδίαση προσφέρει αβίαστη λειτουργία, καθιστώντας τη εύκολη και ευχάριστη στη χρήση.

Υλικά κορυφαίας ποιότητας

Πιστεύουμε στην παροχή προϊόντων που αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου. Αυτή η βάση είναι κατασκευασμένη από σίδερο, εξασφαλίζοντας τη διάρκεια στη συχνή χρήση και την υγρασία.

Ευέλικτο σχέδιο

Ο διαχρονικός σχεδιασμός της Βάση Για Το Χαρτί Υγείας Λευκή S3410728 προσφέρει παράλληλα και μία πινελιά κομψότητας στο χώρο σας.

Εύκολη εγκατάσταση

Η τοποθέτηση της Βάση Για Το Χαρτί Υγείας Λευκή S3410728 είναι παιχνιδάκι. Απλά το τοποθετείται στο σημείο που το χρειάζεσται και είναι έτοιμη για χρήση.Βρείτε το κατάλληλο εξάρτημα είδών κιγκαλερίας, αξεσουάρ σπιτιού, χερούλια, πόμολα και παρελκόμενα εξωτερικών και εσωτερικών πορτών.

Συχνές Ερωτήσεις

 1. Είναι η Βάση Για Το Χαρτί Υγείας Λευκή S3410728 κατάλληλη για όλους τους χώρους;
  1. Ναι, η συγκεκριμένη βάση έχει σχεδιαστεί για να τοποθετείται σε οποιονδήποτε χώρο της τουαλέτας του σπιτιού εσείς χρειάζεσται, ιδανικά δίπλα στη λεκάνη.
 2. Πώς μπορώ να εγκαταστήσω τη Βάση Για Το Χαρτί Υγείας Λευκή S3410728;
  1. Απλά τοποθετείστε τη βάση στο σημείο που χρειάζεστε και έιναι έτοιμο για χρήση.
 3. Πόσο ανθεκτική είναι η συγκεκριμένη βάση;
  1. Η βάση είναι κατασκευασμένη από σίδερο ώστε να επιτύχουμε μεγάλη αντοχή στην υγρασία. Είναι σχεδιασμένη να αντέχει την τακτική χρήση και να διατηρεί την κομψότητά του με την πάροδο του χρόνου.
 4. Απαιτεί κάποια ειδική συντήρηση η Βάση Για Το Χαρτί Υγείας Λευκή S3410728;
  1. Όχι, η βάση είναι χαμηλής συντήρησης. Ο τακτικός καθαρισμός με νερό και ήπιο απορρυπαντικό είναι αρκετό για να διατηρείται η καλύτερη εμφάνιση, για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το άρθρο μας εδώ.
 5. Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζω τη βάση;
  1. Συνιστάται να καθαρίζετε τη βάση σας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα ή πιο συχνά εάν τον χρησιμοποιείται πολύ. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος1 kg
ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Καλάθι

Sign in