Κουρτινόβεργα Μπρονζέ America Φ25mm 22.YM.T8

90,00190,00

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες
Κωδικός: 22.YM.T8

Κουρτινόβεργα μονή ή διπλή σε 5 διαφορετικές διαστάσεις. Κατάλληλη για όλες τις πόρτες και παράθυρα. Αρίστη ποιότητα κατασκευής και τεράστια αντοχή στο χρόνο και τη συχνή χρήση.

Υλικό κατασκευής: Ζάμακ (Ψευδάργυρος-Αλουμίνιο-Μαγνήσιο-Χαλκός)

Διαστάσεις Κουρτινόβεργας: 160cm-180cm-200cm-240cm-300cm*

1.* Στις διαστάσεις 300cm και 340cm συμπεριλαμβάνεται και έξτρα 3ο στήριγμα.

Βάρος: 5kg

Πάχος Βέργας: Φ25mm

Εταιρεία:

Ποσότητα :
Κατηγορία:

Περιγραφή

 

Τίτλος:
Κουρτινόβεργα Μπρονζέ America Φ25mm 22.YM.T8
Συσκευασία: Περιλαμβάνει τη κουρτινόβεργα, τα στηρίγματα με βίδες, τα τελειώματα και τους κρίκους.

Διαστάσεις Κουρτινόβεργας: 160cm-180cm-200cm-240cm-300cm*

1.* Στη διάσταση 300cm συμπεριλαμβάνεται και έξτρα 3ο στήριγμα.

Βάρος: 5kg

Πάχος Βέργας: Φ25mm

Υλικό Κατασκευής: Η κουρτινόβεργα είναι κατασκευασμένη από Ζάμακ (Ψευδάργυρος-Αλουμίνιο-Μαγνήσιο-Χαλκός).
Χρήση: Τοποθετείτε πάνω από πόρτες και παράθυρα.
Προμηθευτής: https://viometale.gr/

Σας παρουσιάζουμε το εξαιρετική μας Κουρτινόβεργα Μπρονζέ America Φ25mm 22.YM.T8, μια εκπληκτική προσθήκη και εύχρηστη επιλογή για το σπίτι σας. Κατασκευασμένη από Ζάμακ (Ψευδάργυρος-Αλουμίνιο-Μαγνήσιο-Χαλκός), συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ, εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και μακροζωία, καθιστώντας τη ιδανική επιλογή τόσο για οικιακούς όσο και για επαγγελματικούς χώρους. Με τον κομψό σχεδιασμό και την προσοχή στη λεπτομέρεια, είναι βέβαιο ότι θα αναδείξει τη συνολική αισθητική του χώρου σας.

Χαρακτηριστικά:

Ανώτερη δεξιοτεχνία

Η Κουρτινόβεργα Μπρονζέ America Φ25mm 22.YM.T8 είναι σχολαστικά κατασκευασμένη από έμπειρους τεχνίτες της εταιρείας Viometale (ειδίκευση σε είδη κιγκαλερίας – ελληνικής κατασκευής). Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι εμφανής σε κάθε γωνία και γραμμή της, επιδεικνύοντας ανώτερη δεξιοτεχνία. Η ομαλή και εργονομική σχεδίαση προσφέρει αβίαστη λειτουργία, καθιστώντας τη εύκολη και ευχάριστη στη χρήση.

Υλικά κορυφαίας ποιότητας

Πιστεύουμε στην παροχή προϊόντων που αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου. Αυτή η κουρτινόβεργα είναι κατασκευασμένη από Ζάμακ (Ψευδάργυρος-Αλουμίνιο-Μαγνήσιο-Χαλκός), εξασφαλίζοντας τη διάρκεια στη συχνή χρήση, την υγρασία και το βάρος.

Ευέλικτο σχέδιο

Ο διαχρονικός σχεδιασμός της Κουρτινόβεργα Μπρονζέ America Φ25mm 22.YM.T8 προσφέρει παράλληλα και μία πινελιά κομψότητας στο χώρο σας.

Εύκολη Εγκατάσταση

Η τοποθέτηση της Κουρτινόβεργα Μπρονζέ America Φ25mm 22.YM.T8 είναι παιχνιδάκι. Απλά το τοποθετείται τα στηρίγματα στο τοίχο πάνω από τη πόρτα ή το παράθυρο χρησιμοποιώντας τις βίδες που βρίσκονται στη συσκευασία, περνάτε τους κρίκους μέσα στη βέργα, στη συνέχεια τοποθετείτε τα τελείωματα και τέλος στηρίζεται τη  βέργα πάνω στις ειδικές βάσεις των στηριγμάτων και είναι έτοιμη για χρήση.

Ζάμακ
Μέταλλο Ζάμακ

Γιατί να επιλέξετε κουρτινόβεργες Zamak:

 • Εξαιρετική αντοχή
 • Κομψή και μοντέρνα σχεδίαση
 • Αβίαστη εγκατάσταση
 • Ευέλικτη εφαρμογή

Αναβαθμίστε τις πόρτες και τα παράθυρά σας με τη υψηλής ποιότητας Κουρτινόβεργα Μπρονζέ America Φ25mm 22.YM.T8. Μεταμορφώστε τους χώρους διαβίωσής σας με στυλ, ανθεκτικότητα και κομψότητα. Αναβαθμίστε τις πόρτες και τα παράθυρά σας σήμερα και ζήστε τον τέλειο συνδυασμό μορφής και λειτουργίας. Ξεκλειδώστε την πόρτα σε έναν κόσμο διαχρονικής κομψότητας—παραγγείλτε τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας.

Ανθεκτικότητα

Το ζάμακ είναι γνωστό για την εξαιρετική του αντοχή. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στη διάβρωση, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για το Κουρτινόβεργα Μπρονζέ America Φ25mm 22.YM.T8 που εκτίθενται στην υγρασία και τη συχνή χρήση. Με τις κουρτινόβεργες ζάμακ, μπορείτε να περιμένετε να διατηρήσουν τη δομική τους ακεραιότητα και εμφάνιση με την πάροδο του χρόνου.

Κόστος

Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα του ζάμακ είναι η οικονομική του αποδοτικότητα. Σε σύγκριση με άλλα μέταλλα όπως ο ορείχαλκος, το ζάμακ είναι πιο προσιτό, καθιστώντας το μια φιλική προς τον προϋπολογισμό επιλογή για όσους θέλουν κουρτινόβεργες πόρτας και παραθύρων υψηλής ποιότητας χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα.

Μάθετε περισσότερα για το ζάμακ στο άρθρο μας.

Βρείτε το κατάλληλο εξάρτημα είδών κιγκαλερίας, αξεσουάρ σπιτιού, χερούλια, πόμολα και παρελκόμενα εξωτερικών και εσωτερικών πορτών.

Συχνές Ερωτήσεις

 1. Είναι η Κουρτινόβεργα Μπρονζέ America Φ25mm 22.YM.T8 κατάλληλη για όλες τις πόρτες και τα παράθυρα;
  1. Η συγκεκριμένη κουρτινόβεργα έχει σχεδιαστεί για να τοποθετείται σε οποιαδήποτε πόρτα ή παράθυρο, το μόνο που πρέπει να λάβετε υπόψιν είναι το μήκος της εκάστοτε πόρτας ή παραθύρου.
 2. Πώς μπορώ να εγκαταστήσω τη Κουρτινόβεργα Μπρονζέ America Φ25mm 22.YM.T8;
  1. Απλά το τοποθετείται τα στηρίγματα στο τοίχο πάνω από τη πόρτα ή το παράθυρο χρησιμοποιώντας τις βίδες που βρίσκονται στη συσκευασία, περνάτε τους κρίκους μέσα στη βέργα, στη συνέχεια τοποθετείτε τα τελείωματα και τέλος στηρίζεται τη  βέργα πάνω στις ειδικές βάσεις των στηριγμάτων και είναι έτοιμη για χρήση.
 3. Πόσο ανθεκτική είναι η συγκεκριμένη κουρτινόβεργα;
  1. Η κουρτινόβεργα είναι κατασκευασμένη από Ζάμακ (Ψευδάργυρος-Αλουμίνιο-Μαγνήσιο-Χαλκός) ώστε να επιτύχουμε μεγάλη αντοχή στη συχνή χρήση, στην υγρασία και το βάρος. Είναι σχεδιασμένη να αντέχει την τακτική χρήση και να διατηρεί την κομψότητά της με την πάροδο του χρόνου.
 4. Απαιτεί κάποια ειδική συντήρηση η Κουρτινόβεργα Μπρονζέ America Φ25mm 22.YM.T8;
  1. Όχι, η κουρτινόβεργα είναι χαμηλής συντήρησης. Λόγο της μη επαφής της με άλλα πράγματα η κουρτινόβεργα δεν απαιτεί τακτικό καθαρισμό, για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το άρθρο μας εδώ.
 5. Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζω τη κουρτινόβεργα;
  1. Συνιστάται να καθαρίζετε τη κουρτινόβεργά σας αναλόγως με τη χρήση ή όταν έχει λερωθεί. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας.

Viometale

Ανεβάστε το χώρο σας σήμερα!

Μη χάσετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τους χώρους διαβίωσής σας με τη συλλογή μας Κουρτινόβεργα Μπρονζέ America Φ25mm 22.YM.T8. Ζήστε τον τέλειο συνδυασμό διαχρονικής κομψότητας, απαράμιλλης αντοχής και αβίαστης εγκατάστασης. Αυτή η κουρτινόβεργα προσφέρει κάτι περισσότερο από μία βάση για τη κουρτίνα σας. Μετατρέψτε τις πόρτες και τα παράθυρά σας σε έργα τέχνης που αφήνουν μια μόνιμη εντύπωση. Αναβαθμίστε το σπίτι σας σήμερα και αγκαλιάστε την κομψότητα που μπορούν να προσφέρουν μόνο οι κουρτινόβεργες του Homistic. Ξεκλειδώστε έναν κόσμο δυνατοτήτων με ένα απλό άγγιγμα.

Ανανεώστε την αισθητική του σπιτιού σας με στυλ, άνεση και ομορφιά που διαρκεί.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος5 kg
ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΧΡΩΜΑ

ΕΙΔΟΣ ΚΟΥΡΤΙΝΟΒΕΡΓΑΣ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Καλάθι

Sign in