Προσφορά!

Κάδος Απορριμμάτων Πλαστικός Bongo 25L 800-80

Original price was: 36,00€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 32,40€.

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες
Κωδικός: 800-80

Κάδος απορριμάτων ανακύκλωσης πλαστικός με καπάκι στο άνω μέρος. Κατάλληλος για οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού (εσωτερικό-εξωτερικό).

Υλικό κατασκευής: Πλαστικό

Διαστάσεις: 32x55x32cm

Εταιρεία: tontarelli

Ποσότητα :

Περιγραφή

 

Τίτλος:
Κάδος Απορριμμάτων Πλαστικός Bongo 25L
Συσκευασία: Περιλαμβάνει το κάδο απορριμάτων 25 λίτρων.

Διαστάσεις: 32x55x32cm

Υλικό Κατασκευής: Ο κάδος είναι κατασκευασμένος από πλαστικό.
Χρήση: Ανοίγετε το καπάκι στο άνω μέρος του κάδου για να πετάξετε τα απορρίματα.
Προμηθευτής: https://www.tontarelli.shop/

Σας παρουσιάζουμε το εξαιρετικό μας Κάδος Απορριμμάτων Πλαστικός Bongo 25L, μια εκπληκτική προσθήκη για συγκέντρωση των αποριμμάτων σας για ανακύκλωση, για όλους τους χώρους του σπιτιού σας.. Κατασκευασμένο από πλαστικό, αυτός ο κάδος συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ, εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και μακροζωία, καθιστώντας τον ιδανική επιλογή τόσο για οικιακούς όσο και για επαγγελματικούς χώρους. Με τον κομψό σχεδιασμό και την προσοχή στη λεπτομέρεια, αυτός ο κάδος είναι βέβαιο ότι θα αναδείξει τη συνολική αισθητική του χώρου σας.

Χαρακτηριστικά:

Ανώτερη δεξιοτεχνία

Ο Κάδος Απορριμμάτων Πλαστικός Bongo 25L είναι σχολαστικά κατασκευασμένος από έμπειρους τεχνίτες της εταιρείας Tontarelli (ειδίκευση σε έπιπλα και είδη σπιτιού). Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι εμφανής σε κάθε γωνία και γραμμή του, επιδεικνύοντας ανώτερη δεξιοτεχνία. Η ομαλή και εργονομική σχεδίαση προσφέρει αβίαστη λειτουργία, καθιστώντας τον εύκολο και ευχάριστο στη χρήση.

Υλικά κορυφαίας ποιότητας

Πιστεύουμε στην παροχή προϊόντων που αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου. Αυτός ο κάδος αποριμμάτων είναι κατασκευασμένος από πλαστικό, εξασφαλίζοντας τη διάρκεια στη συχνή χρήση και τις εξωτερικές συνθήκες καθώς έχει πολύ μεγάλη αντοχή σε καιρικές συνθήκες.

Ευέλικτο σχέδιο

Ο διαχρονικός σχεδιασμός του Κάδος Απορριμμάτων Πλαστικός Bongo 25L συμπληρώνει διάφορα στυλ εσωτερικού χώρου, από παραδοσιακό έως vintage. Είτε λοιπόν έχετε ένα παραδοσιακό περιβάλλον είτε μία vintage διακόσμηση, αυτός ο κάδος συνδυάζεται άψογα, προσθέτοντας μια πινελιά κομψότητας στο χώρο σας.

Εύκολη εγκατάσταση

Η τοποθέτηση του Κάδος Απορριμμάτων Πλαστικός Bongo 25L είναι παιχνιδάκι. Απλά τον τοποθετείται στο σημείο που τον χρειάζεσται και με ανοίγοντας το καπάκι στο άνω μέρος μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άμεσα.Βρείτε το κατάλληλο εξάρτημα είδών κιγκαλερίας, αξεσουάρ σπιτιού, χερούλια, πόμολα και παρελκόμενα εξωτερικών και εσωτερικών πορτών.

Συχνές Ερωτήσεις

 1. Είναι ο Κάδος Απορριμμάτων Πλαστικός Bongo 25L κατάλληλο για όλους τους χώρους;
  1. Ναι, ο συκεκριμένος κάδος έχει σχεδιαστεί για να τοποθετείται σε οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού εσείς χρειάζεσται, συμπεριλαμβανομένων τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών.
 2. Πώς μπορώ να εγκαταστήσω τον Κάδος Απορριμμάτων Πλαστικός Bongo 25L;
  1. Απλά τοποθετείστε το κάδο στο σημείο που χρειάζεστε και έιναι έτοιμος για χρήση.
 3. Πόσο ανθεκτικό είναι ο συγκεκριμένος κάδος;
  1. Ο κάδος είναι κατασκευασμένος από πλαστικό. Έχει πολύ μεγάλη αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες. Είναι σχεδιασμένο να αντέχει την τακτική χρήση και να διατηρεί την κομψότητά του με την πάροδο του χρόνου.
 4. Απαιτεί κάποια ειδική συντήρηση ο Κάδος Απορριμμάτων Πλαστικός Bongo 25L;
  1. Όχι, ο κάδος είναι χαμηλής συντήρησης. Ο τακτικός καθαρισμός με ένα μαλακό πανί και ήπιο απορρυπαντικό είναι αρκετός για να διατηρείται η καλύτερη εμφάνιση, για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το άρθρο μας εδώ.
 5. Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζω τον κάδο;
  1. Συνιστάται να καθαρίζετε τον κάδο σας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα ή πιο συχνά εάν τον χρησιμοποιείται πολύ. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος2,5 kg
ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΧΡΗΣΗ

Καλάθι

Sign in