ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η ιστοσελίδα www.homistic.gr καθώς και όλοι οι ιστοχώροι αυτής (στο εξής «ιστοσελίδα») ανήκουν στην επιχειρήση «ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ», η οποία:

Έχει ως αντικείμενο «Είδη κιγκαλερίας-είδη επιπλοποιιας»,
Εδρεύει στην πόλη της Καβάλας στη διεύθυνση «Φρυγίας 29 ΤΚ 65404»,
Το ΑΦΜ της είναι 129299213, ΔΟΥ Καβάλας με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ 165157530000,
Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι τηλ. 2510244680, email [email protected]

Οι κάτωθι όροι χρήσης αφορούν ανεξαιρέτως όλους τους επισκέπτες, πελάτες και γενικά χρήστες της ιστοσελίδας μας. Οι χρήστες της ιστοσελίδας οφείλουν να συμφωνούν / συμμορφώνονται με τους παρόντες όρους χρήσης, προκειμένου να μπορούν να χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα. Αν κάποιος δε συμφωνεί με όλους τους παρακάτω όρους, τότε έχει την επιλογή να μην συμμετέχει με κανέναν τρόπο στην περιήγηση, στις αγορές, στις συναλλαγές, στις εγγραφές και γενικά σε όλες τις δραστηριότητες που παρέχονται από την ιστοσελίδα, καθώς επίσης και στην επίσκεψη των ιστοχώρων της.

ΓΕΝΙΚΑ

Η επιχείρηση μας διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των όρων χρήσης όπως και όποτε αυτή το κρίνει απαραίτητο, χωρίς καμία προειδοποίηση. Οι όποιες τροποποιήσεις θα ισχύουν από την στιγμή ανάρτησής τους.

Η επιχείρηση μας καθιστά σαφές πως δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να προκύψει στα χαρακτηριστικά, τις περιγραφές, τις τιμές, αλλά και τις φωτογραφίες των προϊόντων και δεν έχει την υποχρέωση να ενημερώνει τους πελάτες της γι’ αυτές τις αλλαγές. Η επιχείρηση μας επίσης καθιστά σαφές πως δεν ευθύνεται για οποιοδήποτε συντακτικό, γραμματικό, ορθογραφικό ή οποιουδήποτε άλλου τύπου λάθος υπάρχει στην ιστοσελίδα.

Το σύνολο των προσφορών και των τιμών που αναγράφονται στην ιστοσελίδα, αφορούν αποκλειστικά και μόνο αγορές μέσω αυτής.

Τέλος, η επιχείρηση μας διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των εικόνων, των τιμών αλλά και των χαρακτηριστικών του εκάστοτε προϊόντος όποτε η ίδια το επιθυμεί, χωρίς καμία προειδοποίηση. Οι όποιες τροποποιήσεις θα ισχύουν από την στιγμή ανάρτησής τους.

ΛΟΓΟΤΥΠΑ / ΟΝΟΜΑΤΑ

Τα λογότυπα και τα ονόματα των εταιρειών που χρησιμοποιούνται στην ιστοσελίδα, έχουν σκοπό τον προσδιορισμό της περιγραφής των προϊόντων και μόνο αυτό, με σκοπό την ορθή ενημέρωση των πελατών περί των προϊόντων που πωλούνται στην ιστοσελίδα μας. Όλα τα λογότυπα και τα ονόματα των εταιρειών αυτών είναι ιδιοκτησία των δικαιούχων τους αντίστοιχα και η επειχηρηση μας δεν αξιώνει κανένα δικαίωμα πέραν της παραπάνω περιγραφής χρήσης.

Κάθε εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει τη χρήση των πνευματικών της δικαιωμάτων από την ιστοσελίδα μας, όποτε αυτή το κρίνει απαραίτητο. Η επιχείρηση μας αυτόματα θα διακόψει την οποιαδήποτε προβολή των λογοτύπων, ονομάτων και λοιπών πνευματικών δικαιωμάτων της εταιρείας αυτής, εφόσον αυτό μας ζητηθεί από την ίδια την εταιρεία.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η επιχείρηση μας ζητάει από τους χρήστες κατά την εγγραφή τους στην ιστοσελίδα να δηλώσουν συγκεκριμένα προσωπικά στοιχεία, τα οποία οι χρήστες δίνουν οικειοθελώς με δική τους ευθύνη και σκοπό έχουν μόνο την αποπεράτωση των απαραίτητων διαδικασιών των παραγγελιών, όπως είναι η εξόφληση των τιμολογίων / αποδείξεων, η αποστολή των προϊόντων, η επικοινωνία μεταξύ εταιρείας – πελάτη καθώς και σκοπούς εμπορικών ενημερώσεων, προσφορών, προωθητικών ενεργειών και παντός είδους διαφημιστικούς σκοπούς. Ο εγγεγραμμένος χρήστης διατηρεί το δικαίωμα διακοπής των παραπάνω εμπορικών ενημερώσεων, όποτε ο ίδιος το θελήσει.

Η ορθότητα των στοιχείων είναι αποκλειστική ευθύνη του χρήστη και η επιχείρηση μας ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν ψευδής δηλώσεις και τυχόν προβλήματα που προκύψουν είτε στην πληρωμή, είτε στην αποστολή, είτε σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση. Η επιχείρηση μας ποτέ δε θα δημοσιεύσει / πουλήσει / δωρίσει σε οποιοδήποτε άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο χωρίς την συγκατάθεσή σας τα στοιχεία που δηλώνετε κατά την εγγραφή σας ή / και σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας σας στον ιστοχώρο μας (πλην νομικών υποχρεώσεων προς το Ελληνικό Δίκαιο όπως δικαστικές αποφάσεις, αστυνομικά εντάλματα κλπ). Η χρήση των στοιχείων σας γίνεται αποκλειστικά από τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης ή τον αρμόδιο υπάλληλο, με σκοπό τη δική σας εξυπηρέτηση για την πληρωμή των παραγγελιών, την αποστολή των προϊόντων, την επικοινωνία της επιχείρησης τηλεφωνικά / γραπτά / μέσω email, για την διεκπεραίωση των συναλλαγών / αποστολών κλπ.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ των παρακάτω 3 τρόπων πληρωμής:

Αντικαταβολή: Αποστέλλεται η παραγγελία μέσω courier και ο πελάτης πληρώνει το αντίστοιχο ποσό στον μεταφορέα.

Πληρωμή μέσω paypal:Το ποσό κατατίθεται στον λογαριασμό paypal της επιχείρησης και η αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται αμέσως μετά την πίστωση του ποσού.

Κατάθεση στην τράπεζα: Το ποσό κατατίθεται στους λογαριασμούς της επιχείρησης και η αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται αμέσως μετά την πίστωση του ποσού.

Οι λογαριασμοί της επιχείρησης είναι:

Τράπεζα Πειραιώς: GR26 0172 2460 0052 4610 6089 911
Δικαιούχος: Δημήτριος Μαύρόπουλος

Τράπεζα EUROBANK: GR75 0260 2250 0001 8020 0868 574
Δικαιούχος: Δημήτριος Μαύρόπουλος

Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express και Diners.

Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass.

Θα θέλαμε τέλος να σας ενημερώσουμε πως η αντικαταβολή, ως τρόπος πληρωμής, υφίσταται μόνο στις περιπτώσεις που χρησιμοποιείται εταιρεία Courier. Σε περίπτωση παραγγελίας για τη διεκπεραίωση της οποίας χρειάζεται -ή έχει επιλεχθεί από τον πελάτη- μεταφορική εταιρεία, τότε η πληρωμή του ποσού δε μπορεί να γίνει με αντικαταβολή, παρα μόνο με κατάθεση σε τράπεζα ή μέσω χρήσης πιστωτικής κάρτας, paypal κλπ. Σε περίπτωση που επιλεχθεί ως τρόπος μεταφοράς η χρήση μεταφορικής εταιρείας και δεν έχει πραγματοποιηθεί η κατάθεση του ποσού σε κάποιον εκ των ανωτέρω τραπεζικών λογαριασμών της επιχείρησης μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας, τότε η παραγγελία αυτόματα ακυρώνεται.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας, διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση TLS1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με τη χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Όλα τα κείμενα και οι εικόνες που υπάρχουν με οποιονδήποτε τρόπο και σε οποιαδήποτε μορφή αναρτημένα στο σύνολο του ιστοτόπου, αποτελούν αποκλειστική ιδιοκτησία της επιχείρησης “Μαυρόπουλος Δημήτριος” και απαγορεύεται με οποιονδήποτε τρόπο η αναπαραγωγή μέρους ή του σύνολου των εικόνων και των κειμένων, χωρίς την ρητή άδεια χρήσης τους.

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ο εκτιμώμενος χρόνος αποστολής ορίζεται εντός τριών έως έξι (3 έως 6) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία πληρωμής αν πρόκειται για κατάθεση στην τράπεζα (εξαρτάται από την ημερομηνία πίστωσης και εμφάνισης του ποσού στους τραπεζικούς λογαριασμούς της επιχείρησης) ή μίας (1) εργάσιμης ημέρας αν πρόκειται για αντικαταβολή. Οι χρόνοι αυτοί ενδέχεται να είναι μεγαλύτεροι αν: α) το στοκ της αποθήκης δεν επαρκεί για την κάλυψη της παραγγελίας και β) αν η προμηθεύτρια εταιρεία δεν μπορεί να εξυπηρετήσει άμεσα με την προμήθεια του/των απαραιτήτου/ων προϊόντος/των για την πλήρωση της παραγγελίας, για λόγους τους οποίους η εταιρεία μας δεν βαρύνεται από ευθύνες. Τέλος, η επιχείρηση μας απαλάσσεται κάθε ευθύνης στην περίπτωση που προκύψει καθυστέρηση στην παράδοση παραγγελιών εξαιτίας άλλων παραγόντων (δυσπρόσιτες περιοχές, καθυστέρηση εντολής κλπ).

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ / ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Η επιχείρηση μας έχει την βούληση συνεργασίας και συνεννόησης για οποιοδήποτε παράπονο ή διαφωνία προκύψει, σε οποιοδήποτε στάδιο διαδικασίας και αν βρίσκεται η παραγγελία σας, προκειμένου να βρεθεί μια ικανοποιητική λύση για όλες τις πλευρές. Επικοινωνούμε και επιζητούμε την επικοινωνία με τους πελάτες μας για την από κοινού συμφωνία και την εύρεση λύσεων που θα εξυπηρετούν και τους δύο συμβαλλόμενους. Οποιασδήποτε μορφής δικαστικές διαφορές που τυχόν υπάρξουν μεταξύ πελατών και εταιρείας και για οποιονδήποτε λόγο απαιτηθεί νομική κίνηση, αρμόδια είναι τα δικαστήρια Καβάλας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Όλα τα προϊόντα μας υπόκειται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, από τις εκάστοτε εταιρείες. Η εγγύηση περιλαμβάνει την αντικατάσταση του ελλατωματικού εξαρτήματος / προϊόντος.

Η εγγύηση δεν περιλαμβάνει:

  • αναλώσιμα και ανταλλακτικά μέρη ενός προϊόντος
  • προϊόντα που έχουν ανοιχτεί από μη εξουσιοδοτημένα άτομα
  • ζημιές λόγο κακομεταχείρησης, φυσιολογικής φθοράς

Καλάθι

Sign in